Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Handboll
F09
Träning Beachplan inför Uppsala fredag 31/7 och tisdag 4/8
2020-07-11 09:35
Hej.
Vi tränar Beachhandoll, fredag 31/7 och tisdag 4/8 kl 1700 - 1800 nere vid Visholmen Beachplan
Se Bildgalleri spelområdet vid Von Kreamers Alle, Campus 1477.
Info om matchtider den 6/8 kommer senare.
Det finns också nya tävlingsbestämmelser som gäller vid beachspelet i Uppsala. 
Anders.


·        Max 10 deltagare per lag inklusive ledare och förare. Tyvärr tillåter vi ingen publik det här året, om behovet finns att vara över 10 personer för ett lag så måste ni kontakta oss.

·        Vid ankomst anmäler ledare laget vid tävlingstältet (utsidan av tävlingstältet utanför området) för att erhålla armband till alla deltagare som ger tillstånd att vistas på cupområdet.

·        Spelarna duschar och byter i största utsträckning om hemmavid, lag med längre resväg kan anmäla behov av omklädningsrum vid incheckning.

·        Toaletter och extra möjligheter till handtvätt finns på tävlingsområdet. 

·        Det finns kök och kiosk men inget serveringstält, man är hänvisad till sin respektive lag zon.

·        Alla spelare, ledare, funktionärer måste vara friska och symptomfria.

·        Vi har även fria ytor mellan lag zonerna och tävlingsområdet så att det går att se matcher men på ett antal meters avstånd, tänk på att även här hålla avstånd från varandra.

Det krävs extra mycket jobb för att genomföra årets cup. Men det är också en möjlighet för oss i Uppsala HK att erbjuda en handbollsaktivitet i en tid då mycket annat har blivit inställt.

Ett säkert genomförande kräver dock att alla deltagare är informerade om vilka förutsättningar som gäller och respekterar alla regler och anvisningar. Deltagare som bryter mot reglerna utgör en säkerhetsrisk och avvisas från tävlingsområdet. Här behöver vi hjälp av dig som ledare, ni behöver ta ett snack med era spelare och