Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Handboll
Handbollssektionen har drygt 250 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6-17 år.
Är du intresserad av att börja träna handboll kontakta då respektive lags ledare eller skicka ett mail till handbollssektionen på handboll@ifkstrangnas.se

Invigning av Strängnäs Fritidsbank måndag 28/10 kl 14.00
2019-10-25 09:02
Hej!
På måndag 28/10 kl 14-16 har Strängnäs Kommun invigning av Fritidsbanken (ett bibliotek med sport- och fritidsartiklar för utlåning) i Thomasarena. Då har handbollssektionen i samband med det en prova-på aktivitet i hallen. Linda Bruce kommer att vara på plats och rekrytera nya spelare till föreningen och låta alla som vill testa på att spela och vi kommer även ha speed shooting mätare för er som vill testa på. Vi välkomnar alla spelare i vår förening att komma ner till Thomasarena och vara med och spela handboll, visa hur det går till och bjuda in era kompisar som ännu inte upptäckt det fantastiska med att spela handboll! Ta gärna på er föreningskläder!
Varmt välkomna!


Funktionärsutbildning i Strängnäs
2019-09-21 13:37
Hej! 
Det är redan väldigt många som anmält att de kan deltaga på funktionärsutbildningen som nu är bestämd till den 6/10 kl 15-18 i Klubblokalen. Bra om det är några till som kan gå vid detta tillfälle då det är ett extratillfälle för oss! 

Ni måste gå in och anmäla er via länken för att de ska kunna fakturera oss och att det blir rätt i idrottonline vilka som är godkända för EMP.


/Patricia
Kiosken bli kontantfri!
2019-09-11 10:56
Hej!
Denna säsong provar vi med att endast ha swish i vår matchkiosk. Anledningarna är många men framförallt så är det en säkerhetsrisk då vi inte kan/ska ha kontanter i vårt skrin (växelkassa) i våra förråd i matchhallarna och administration som vi inte mäktar med då kassaskrinet skall lämnas till det lag som ska öppna kiosken den dagen i en av matchhallarna och hämtas efter match varje helg, pengar ska in på banken osv. SÅ vi har bestämt att vi testar detta, vill ni ta emot kontanter själva från de som inte har swish och swisha själva så är det självklart tacksamt men inget tvång. Kiosken är en fin service där intäkten hjälper till att täcka kostnader för hallhyra och domarkostnader vid våra hemmamatcher.

Frågor, maila: handboll@ifkstrangnas.se
Overallsutprovning samt leverans av beställda skor 8 sept.
2019-09-03 18:14
På söndag 8 september mellan kl. 09:00 och 12:00 Finns möjlighet att prova och beställa klubboverall i IFKs lokal på Eskilstunavägen 45 (vid SMOL-gården).
Även tränar-T-shirt finns att prova

Samt hämta Kempa-skor om man beställde på klubbkvällen.

Obs! Overall ingår ej i matrl-avgiften utan kostnaden faktureras.

Om man inte beställer på plats kan man beställa på handboll@ifkstrangnas.se
Dock senast tisdag den 10 september.
Därefter skickas beställningen.

Den 10 september är också sista dag att via sin tränare/lagledare beställa sitt matchställ om man inte gjort det (Gäller F09 P08/09 och äldre)
Därefter skickas efterbeställningen.

(Ej uthämtade skor fördelas till respektive tränare/lagledare snarast veckan efter.)

Andreas Wallén materielansvarig
Tack!
2019-08-28 07:42
Jättestort tack, till alla som tog med sig sina matchtröjor för utlåning igår, det gjorde att utprovningen funkade!

Dessutom tyckte personalen och säljare på Stadium och Kempa att alla IFK:are var ovanligt trevliga! Trots längre väntetid och mindre utbud än vi kunde förvänta oss.

/Andreas Wallén
Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen