Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Strängnäs
  • Handbollssektionen har drygt 250 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6 år och uppåt. Är du intresserad av att börja träna handboll kontakta då respektive lags ledare eller skicka ett mail till handbollssektionen på handboll@ifkstrangnas.se
  • Friidrottssektionen har ca 75 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6-17 år. Träningen bedrivs i Strängnäs, på Vasavallen sommartid och i Paulinskas gymnastiksal vintertid. Är du intresserad av friidrott så kontakta någon av respektive träningsgrupps ledare.
Nytt datum beslutat - ÅRSMÖTE - 7 JUNI KL.16-17 UTOMHUS
2020-04-26 11:00

Huvudstyrelsen har efter moget övervägande kommit fram till att vi, trots dessa tider, behöver genomföra ett årsmöte så vi kan fortsätta vår verksamhet.

Därför bjuder vi in till årsmöte utomhus den 7 juni kl. 16-17.


Samling utanför ingången till klubblokalen kl.15.45 så går vi till, efter vädret, lämplig plats för att hålla mötet. Ta gärna med något att sitta på om det är vackert väder, vid regn planerar vi att vara under tak på läktaren vid gräsplanen på Vasavallen.


Vi kommer bara att genomföra själva årsmötet, det blir alltså ingen förtäring eller dylikt i samband med mötet.

Utdelning av utmärkelser mm kommer vi att ha senare under trevligare omständigheter.


/ IFK Strängnäs huvudstyrelse

gnm Anica Thor


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I agendan för mötet:

·       Föredragning av verksamhetsberättelser och förvaltningsberättelse

·       Revisionsberättelse samt beslut om ansvarsfrihet

·       Val av halva huvudstyrelsen för 2 år

·       Val av sektionsstyrelser för 1 år

·       Val av sektionsrepresentanter i huvudstyrelsen

·       Beslut om medlemsavgifter 2021

·       Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner

·       Utdelning av utmärkelser  - utgår ur dagordningen 

 

 

Motioner ska vara inkomna till styrelsen senast 3 veckor innan årsmötet (24 maj).

 

Röstberättigade vid mötet är medlemmar födda 2005 eller tidigare som har betalt alla sina avgifter till föreningen.

 

Vi ser fram emot att se er på årsmötet!


Välkomna!


Huvudstyrelsen

gnm Patricia WallénÅrsmöte

Årsmötet är ett möte för alla medlemmar i föreningen. Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Årsmötet beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena. De förvaltar och genomför de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra jobb och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

Det är också här vi beslutar om verksamhetsinriktning och budget. Man kan ta del av de ekonomiska rapporterna från föreningen.

Det är viktigt att många kommer på ett årsmöte för att kunna välja styrelse för verksamhetens framtid om i värsta fall ingen skulle komma så kan man inte välja styrelse och har man ingen styrelse får man inte bedriva någon verksamhet.

Just nu behöver vi 1 ledamot till huvudstyrelsen med sekreterarkunskap, vilket innebär, föra protokoll under mötet, skicka ut kallelser och ev andra administrationsuppdrag.

Till sektionsstyrelsen Handboll behöver vi 2 ledamöter som vill vara med och utveckla handbollen! Ser gärna att man har viljan att utveckla IFK Strängnäs Handbollssektion vad gäller rekrytering och att behålla de lag vi har idag. Och ytterligare en person som kan vara med och se och lära under året för att ta på sig ett ansvar under nästkommande år.

Vi har möte ca 10 gånger per år och jobbar på däremellan med diverse för att driva föreningen med rätt regelverk, få in pengar till att bedriva verksamheten, rekrytera spelare, ledare, sponsorer. Vi har en stabil ekonomi och många saker på plats men många områden att utveckla och bli bättre på! 

Nya kioskansvariga
2020-02-13 09:11
Hej!
Nu har vi 2 nya föräldrar och en stand-by som hjälper till med kiosken! Stort tack! Fredric Hagberg (Haralds pappa i P08/09) och Johan Hätting (Henrik P08/09 och Ericas (F16) pappa) (Jessica Öberg (Antons mamma P08/09 stand-by) tar hand om kiosken och styr upp rutiner och diverse inköp resterande tid av säsongen så gör vi en utvärdering efter det om de ska köra en säsong till eller om vi helt enkelt kommer att lägga ut ansvaret per termin och lag istället så det blir mer jämt fördelat vilka som hjälper till i föreningen.  

De kommer själva skicka ut information om hur ni kan nå dem och diverse annan information. 

Med vänliga hälsningar Patricia Wallén
Våra dokument som vi jobbar efter i föreningen!
2019-09-12 18:04
Ni har väl inte missat våra dokument som vi jobbar efter i föreningen. Vi i styrelsen tillsammans med föreningens medlemmar och tränare/ledare jobbar kontinuerligt med att försöka utveckla föreningen till det bättre. Varje säsong ska vi uppdatera våra arbetsdokument och se över våra policys. Här är två av våra viktigaste dokument som vi arbetar efter i föreningen, som medlem, oavsett om du är tränare, ledare, förälder, spelare eller glad supporter så är det viktigt att du läser dessa dokument. Finner du förbättringspotential i dessa dokument så är du välkommen att vara med i föreningens utvecklingsgrupp. Vi tar tacksamt emot förslag till förbättringar! Damlag
Nu är vi äntligen igång!
2019-05-04 21:46, Damlag
Första mötet med IFK Strängnäs nya Damlag.
Nu är vi äntligen igång! Nästa säsong kommer IFK Strängnäs Damer att slåss om vinster i serien!
Ingen tid att förlora, på mötet bestämdes det att vi kör igång med försäsongsträningen med detsamma.
Både jag (Lukas) och min tränarkollega Per är otroligt taggade på att se detta lag utvecklas.
Gilla oss på facebook
Nyheter från vår verksamhet
F07, 27/05 18:04 
F08, 19/05 15:15