SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Handboll
Handbollssektionen har drygt 200 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6-17 år.
Är du intresserad av att börja träna handboll kontakta då respektive lags ledare, se fliken ovanför "lagens adresser" eller skicka ett mail till handbollssektionen på handboll@ifkstrangnas.se

Stort GRATTIS till IFK Strängnäs F16!
2022-04-10 18:05

Ett stort GRATTIS till IFK Strängnäs F16 som blev 2:a i Katrineholm handboll cup!

 

F16 slog Årsta i Goldengoal med 9-8 i semifinalen efter en riktig kämpainsats och gick vidare till A-final. Efter finalen mot Göksten fick laget mottaga en silvermedalj vilket inte har skett på många år på flicksidan!

 

Ett stort GRATTIS till silvermedaljen! 

Vilken helg för F08/09!
2022-04-10 17:54

F08/09 spelade i Katrineholm handboll cup 2022. Och vilken väldigt rolig helg! Spelarna ska ha stort beröm för sin insats i helgen! De lyssnade, kämpade och gav allt. Ibland funkar det inte som man vill men vi besegrade alla i grundspelet, spelade A-slutspel och gav verkligen motståndarna ett kraftfullt försvar som gjorde att de endast kunde göra 1 mål i andra halvlek! Vilken styrka!

 

 

Provträna för vårt nystartade herrlag
2020-05-13 17:51

Har du spelat handboll tidigare och sugen på att träna och spela handboll i vårt nystartade herrlag?


Måndag 18/5 kl. 18:30-20:30 i Karinslundshallen har vi en öppen träning för alla som är intresserade!


Givetvis ska du bara komma om du är helt frisk och träningen bedrivs enligt gällande rekommendationer från Svenska Handbollsförbundet och Folkhälsomyndigheten.


Har du frågor kan du kontakta Viktor Werner på 070-064 14 63.

Kiosken bli kontantfri!
2019-09-11 10:56
Hej!
Denna säsong provar vi med att endast ha swish i vår matchkiosk. Anledningarna är många men framförallt så är det en säkerhetsrisk då vi inte kan/ska ha kontanter i vårt skrin (växelkassa) i våra förråd i matchhallarna och administration som vi inte mäktar med då kassaskrinet skall lämnas till det lag som ska öppna kiosken den dagen i en av matchhallarna och hämtas efter match varje helg, pengar ska in på banken osv. SÅ vi har bestämt att vi testar detta, vill ni ta emot kontanter själva från de som inte har swish och swisha själva så är det självklart tacksamt men inget tvång. Kiosken är en fin service där intäkten hjälper till att täcka kostnader för hallhyra och domarkostnader vid våra hemmamatcher.

Frågor, maila: handboll@ifkstrangnas.se
Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen