SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Strängnäs
  • Handbollssektionen har drygt 200 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6 år och uppåt. Är du intresserad av att börja träna handboll kontakta då respektive lags ledare eller skicka ett mail till handbollssektionen på handboll@ifkstrangnas.se
  • Friidrottssektionen har ca 80 aktiva killar och tjejer i åldrarna 6-17 år. Träningen bedrivs i Strängnäs, på Vasavallen sommartid och i Paulinskas gymnastiksal vintertid. Är du intresserad av friidrott så kontakta någon av respektive träningsgrupps ledare.
Nya kioskansvariga
2020-02-13 09:11
Hej!
Nu har vi 2 nya föräldrar och en stand-by som hjälper till med kiosken! Stort tack! Fredric Hagberg (Haralds pappa i P08/09) och Johan Hätting (Henrik P08/09 och Ericas (F16) pappa) (Jessica Öberg (Antons mamma P08/09 stand-by) tar hand om kiosken och styr upp rutiner och diverse inköp resterande tid av säsongen så gör vi en utvärdering efter det om de ska köra en säsong till eller om vi helt enkelt kommer att lägga ut ansvaret per termin och lag istället så det blir mer jämt fördelat vilka som hjälper till i föreningen.  

De kommer själva skicka ut information om hur ni kan nå dem och diverse annan information. 

Med vänliga hälsningar Patricia Wallén
Våra dokument som vi jobbar efter i föreningen!
2019-09-12 18:04
Ni har väl inte missat våra dokument som vi jobbar efter i föreningen. Vi i styrelsen tillsammans med föreningens medlemmar och tränare/ledare jobbar kontinuerligt med att försöka utveckla föreningen till det bättre. Varje säsong ska vi uppdatera våra arbetsdokument och se över våra policys. Här är två av våra viktigaste dokument som vi arbetar efter i föreningen, som medlem, oavsett om du är tränare, ledare, förälder, spelare eller glad supporter så är det viktigt att du läser dessa dokument. Finner du förbättringspotential i dessa dokument så är du välkommen att vara med i föreningens utvecklingsgrupp. Vi tar tacksamt emot förslag till förbättringar! Gilla oss på facebook
Nyheter från vår verksamhet
FP 14/15, 23/07 23:16 
Handboll - Sektionen, 14/06 14:09 
F08, 23/05 18:24 
F08, 11/05 09:42