SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ungdomsfriidrotten
Strandens dag söndagen 17:e september
2023-09-11 16:26

Hej,

Vi kommer även i år vara med på Städa Sverige och Strandens dag söndagen 17:e september, och hjälpa till med att städa en del av Strängnäs för att tjäna en slant till föreningen. I år ska vi städa sträckan från Tosteröbron till början av gamla regementet, se länk, https://kartor.eniro.se/m/IUoPY

Vi träffas på parkeringen vid boulebanan på Visholmen i Strängnäs 09:30 på söndag 17:e september. Där kommer ni bli indelade i mindre grupper och anvisade ett område att städa. Ni kommer även få handskar, västar samt sopsäckar som behövs för städningen. Ta med kläder efter väder. Vi bjuder på lite fika men ta gärna med en matsäck så ni orkar vara med så länge som möjligt. Har någon kanske lite frukt över från sin trädgård så passa på att ta med och dela ut. Räkna med att det tar mellan 3-4 timmar, så klart beroende på hur många vi blir.

Barn kommer i sällskap med vuxen.

Anmäl er på träningen idag måndag 11:e september eller på torsdag 14:e september så vi kan förbereda samt så vi vet hur mycket fika det behövs.

 

Titta gärna igenom följande digitala utbildning, http://www.stadasverige.se/miljoutbildning%C2%A0, som berättar om nedskräpningens konsekvenser och hur skräp faktiskt kan vara en resurs och inte bara skräp. 

Mvh

 

IFK Strängnäs friidrott

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen