SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ungdomsfriidrotten

Friidrottssektionen har ca 50 aktiva barn i åldrarna 6-17 år. Träningen bedrivs i Strängnäs, på Vasavallen friidrottsområde sommartid och i Paulinska idrottshall vintertid. Det händer också att vi förlägger enstaka extra träningar på Munktells inomhusarena under vintern. 

När är det träningar?
Träning vinterhalvåret är onsdagar. Yngre barn kl 17-18 respektive äldre barn kl 18-19. Träning sommarhalvåret är måndagar och torsdagar. Yngre barn kl 17-18 respektive äldre barn kl 18-19.

 

Vid intresse, hur börjar man? 

Är du eller ditt barn intresserad av friidrott och vill prova, kontaktar du tränare Bernt Gustavsson på mail mondeo0_3@yahoo.se eller på telefon 0706604685 (sms rekommenderas). 


Alla ges möjlighet att prova en träning innan man bestämmer sig för att teckna medlemskap. 

Vad kostar det att vara friidrottare i IFK Strängnäs? 
Säsongen 2024 kostar medlemskap 250 kronor/år och friidrottssektionen tar inte in träningsavgift.
Föreningen bekostar tävlingsavgift ett par utvalda tävlingar per säsong. 

Vad behöver man som friidrottare? 
Gymnastikskor, kläder man kan röra sig smidigt i och vattenflaska. Föreningen har samarbete med Stadium för den som önskar köpa kläder med föreningens logga. 
 
Träningar under sommarlovet
2024-06-17 08:13

Hej,

 

Här kommer lite information om att det kommer vara möjligt för alla som vill att träna friidrott även under sommarlovet. Sista ordinarie träning, med de vanliga dagarna och tiderna, kommer att vara nu på torsdag den 20:e juni. Från och med nästa vecka så kommer Rose-Marie att hålla träningar på tisdagar och torsdagar mellan 17:30 -19:00 på Vasavallen som kommer att  pågå fram till mitten av augusti när vi går tillbaka till de vanliga tiderna. Första tillfället blir tisdagen den 25:e juni. Vi ska se till att träningarna syns på hemsidan och förhoppningsvis även i SportAdmin-appen. Stort tack till Rose-Marie för att du möjliggör detta!

 

/IFK Strängnäs friidrott

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen